Lägenhet D-1302

Såld

Välkommen in i detta fina och välplanerade hem om 53 kvadrat. Här är det lätt att trivas bland öppna ytor och generös terrass som vetter mot Limhamnsfältet.

Planlösning från Gennakern, Malmö, D-1302
Situationsplan från Gennakern, Malmö, D-1302
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 2 177 kr
Boarea: 53 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 4 av 4
Nummer: D-1302
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Sensommaren 2018

En välkomnande entré öppnar upp denna rymliga tvåa med ett smart vinkelkök och öppna ytor. Hemmets sovrum är väl tilltaget och har en generös skjutdörrsgarderob för alla dina kläder. Vardagsrummet är öppet och rymmer både en större soffgrupp och middagsbord, där du har stora möjligheter att duka för större sällskap.

Från hallen når du det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas, överljusinsläpp och kombimaskin som spar på golvytan. I hallen finns en funktionell skjutdörrsgarderob med gott om utrymme för dina ytterkläder. Dessutom har du en egen generös terrass som vetter mot Limhamnsfältet och har utsikt över ett glittrande Öresund. Perfekt för dig som gärna låter dina gröna fingrar få fritt spelrum och vill njuta av solen i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: