Drömmen om Gottorps Hage

Har du alltid drömt om att köpa en gräsklippare? Kanske önskar du i all hemlighet att få panikhämta tvätten ute på torkvindan när det varma sommarregnet drar in över kvarteret? Grattis – då kan du hitta hem i ett mysigt hus i Gottorps Hage.

Gottorps Hage är ett nytt småhuskvarter i Bunkeflostrand. Här kan du hitta din barnvänliga idyll i ett riktigt mysigt område. Både förskola, grundskola, vårdcentral och matbutik finns inom promenadavstånd. Bussarna som tar dig in till Malmö på bara 30 minuter har täta avgångar så att du alltid kan ta dig dit du ska.

Det allra bästa med Gottorps Hage är ditt hem med sin smarta planlösning och mysiga trädgård där ni kan njuta av varma sommarkvällar. Ni kan även gå ut till den gemensamma gräsmattan i mitten av kvarteret, samtidigt som barnen kan leka på lekplatsen alldeles intill. Det är vad vi kallar för drömmen om Gottorps Hage. Välkommen hem!

Fakta om projektet

Typ av bostad: Kedjehus, Radhus, Villor
Antal rum: 5 rum
Boarea: 124 - 135 kvm
Säljstart: Våren 2021
Inflyttning: Från våren 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186 Kontakta Håkan
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470 Kontakta Christoffer

Svanenmärkt för dig och miljön!

Att svana gör skillnad!I detta kvarter kan du svana* ditt nya hem från Skanska. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 
*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för kvarteret, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om projektet

Ansvariga kontaktpersoner

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186 Kontakta Håkan
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470 Kontakta Christoffer

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: