Hitta hem som passar dig

Drömmer du om att se barnen växa upp i ett idylliskt hem nära naturen? Då kommer du gilla Gottorps Hage, det nya småhuskvarteret i Bunkeflostrand. Här är ett smakprov på de hållbara hem med minimal klimatbelastning som vi planerar där. Hoppas att du hittar något som passar!

Välkommen till detta mysiga och naturnära område som uppskattas av både stora och små. I Gottorps Hage finns välplanerade hem som underlättar vardagslivet. Den gemensamma gröna ytan i mitten av kvarteret, med sittplatser och lekplats för de minsta, är den perfekta platsen att umgås på. Här hittar barnen snabbt nya kompisar, och då många av husen har utsikt över lekplatsen är det lätt för de vuxna att hålla koll.

Villa VIKEN ca 125 kvm – Ett ljust och välkomnande hem

Stig in i denna luftiga enplansvilla på ca 125 ljusa kvadrat. Här njuter du av social planlösning, tre sovrum som kan bli fyra och en inbjudande trädgård med uteplats för sommarens grillkvällar. Dessutom underlättas livet av två parkeringsplatser i direkt anslutning till hemmet och två separata badrum med badkar eller dusch.

1 / 2 - Trevlig och praktisk planlösning i villa Viken
2 / 2 - Låga harmoniska fasader i tegel

Kedjehus Vidar & radhus Alva ca 135 kvm – Hem för både familj och vänner

Kedjehuset Vidar och Radhuset Alva har samma planlösning. Radhusen Alva är Sveriges första klimatneutrala radhus. I dessa trivsamma boende finns gott om plats för livet. Här har du tillgång till två separata badrum utrustade med badkar eller dusch samt parkeringsplats i närheten av hemmet. Den härliga uteplatsen blir en naturlig förlängning av de sociala ytorna inuti och på övervåningen hittar du hemmets fyra sovrum. Vill du hellre ha tre sovrum och två rymliga klädkammare så kan du välja det. Allt för att hemmet ska passa just din familj.

1 / 4 - Kedjehus Vidar i två plan
2 / 4 - Fasader kedjehus Vidar
3 / 4 - Radhus Alva i två plan
4 / 4 - Fasader radhus Alva

Observera att mindre justeringar på planlösningar och bilder kan förekomma.

Dela sidan: