Havsbrynet Limhamns Sjöstad, Malmö

Kom hem till din plats vid vattnet

Ta chansen att bli sjöstadsbo i Limhamns Sjöstad! Havsbrynet ligger precis vid kajkanten med fin utsikt över Öresund. Här har du havet ett par steg utanför dörren och det är inte mycket längre till badet på Ribban, mysiga Limhamn eller centrala Malmö.

I Havsbrynet hittar du välplanerade bostadsrätter med 1-5 rum och kök. Kvarterets gröna innergård har bland annat plats för en härlig sommarfika i pergolan, en kul boulematch med grannarna eller kanske en lugn stund på utsiktsplatsen?

De stora balkongerna får mycket sol och ger dig en vacker utsikt över både Öresund och Köpenhamn. Ljuset kommer även in i de trevliga köken från Marbodal som du kan komplettera med inredningsval och skapa ett kök som passar dig helt perfekt.

Fakta om projektet

Pris 3 345 000 kr
Bostäder till salu 1 av 148
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 2 - 4 rum
Boarea 54 -107,5 kvm
Månadsavgift 3 219 - 5 711 kr
Säljstart Säljstart för sista etappen 29/11
Inflyttning Planerad från hösten 2022 i första etappen; från sommaren 2023 i andra etappen

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Hitta ditt nya hem i Havsbrynet


Håll muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Klicka på lägenheten som du vill utforska vidare för att få upp planlösningen.

Gröna bolånet – för dig med ett klimatsmart boende


Att köpa bostad är en av de största affärerna vi gör i livet och det är mycket man ska tänka på. Vi har ett samarbete med SEB som har både kunskap och erfarenhet av vad som krävs. Förutom rådgivning har SEB tagit fram ett fint erbjudande till dig som är intresserad av att köpa lägenhet i Havsbrynet. Då bostäderna är Svanenmärkta premierar SEB detta med att erbjuda ett grönt bolån med en extra rabatt. Kontakta SEB så berättar de mer om erbjudandet. 

Oslagbart läge vid kajen i Limhamn


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier