Havsbrynet Limhamns Sjöstad, Malmö

Kom hem till din plats vid vattnet

Ta chansen att bli sjöstadsbo i Limhamns Sjöstad! Havsbrynet ligger precis vid kajkanten med fin utsikt över Öresund. Här har du havet ett par steg utanför dörren och det är inte mycket längre till badet på Ribban, mysiga Limhamn eller centrala Malmö.

I Havsbrynet hittar du välplanerade hem med 1-5 rum och kök. Kvarterets gröna innergård har bland annat plats för en härlig sommarfika i pergolan, en kul boulematch med grannarna eller kanske en lugn stund på utsiktsplatsen?

De stora balkongerna får mycket sol och ger dig en vacker utsikt över både Öresund och Köpenhamn. Ljuset kommer även in i de trevliga köken från Marbodal som du kan komplettera med inredningsval och skapa ett kök som passar dig helt perfekt.

Fakta om projektet

Pris 2 695 000 - 8 695 000 kr
Hem till salu 5 av 123
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 2 - 4 rum i nästa etapp
Boarea 54 -107,5 kvm i nästa etapp
Månadskostnad 3 219 - 5 711 kr i nästa etapp
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning Planerad från hösten 2022 i första etappen; från sommaren 2023 i nästa etapp

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Oslagbart läge vid kajen i Limhamn


Hitta ditt nya hem i Havsbrynet


Håll muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Klicka på lägenheten som du vill utforska vidare för att få upp planlösningen.

Gröna bolånet – för dig med ett klimatsmart boende


Att köpa bostad är en av de största affärerna vi gör i livet och det är mycket man ska tänka på. Vi har ett samarbete med SEB som har både kunskap och erfarenhet av vad som krävs. Förutom rådgivning har SEB tagit fram ett fint erbjudande till dig som är intresserad av att köpa lägenhet i Havsbrynet. Då bostäderna är Svanenmärkta premierar SEB detta med att erbjuda ett grönt bolån med en extra rabatt. Läs mer om detta i SEB erbjudande som du hittar nedan.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!