Lägenhet 2 rok, 55 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1001
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1001
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1001
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1001
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1001
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1001

Följ med in i denna soliga hörntvåa på entrévåningen. Här njuter du av en stor terrass i västerläge och utsikt över vattnet och plats för många middagsgäster. Du får också smart förvaring, öppen planlösning och härligt ljusinsläpp.

Öppna dörren och stig in i entrén till denna inbjudande tvåa på entrévåningen. Direkt till höger hittar du en smidig skjutdörrsgarderob med plats för både skor, ytterkläder och inbyggt städskåp. Till vänster ligger hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Nästa dörr leder dig in i det ljusa sovrummet med fin utsikt mot den gröna innergården. Det kombinerade köket och vardagsrummet känns stort och luftigt och matplatsen rymmer många middagsgäster. Här finns också gott om plats för tv och soffgrupp. Öppna balkongdörren till den 14 kvadratmeter stora terrassen med hänförande utsikt över vattnet. Med sitt soliga västerläge blir uteplatsen en självklar samlingspunkt för middagar och njutningsfulla stunder framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 6
Nummer A-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23