Lägenhet A-1004

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1004
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1004
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1004
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1004
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1004
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1004

Upptäck denna ljusa och rymliga tvåa på entrévåningen med gott om plats för livet! Här njuter du av bra förvaring, en stor uteplats i bästa läge och generösa umgängesytor som rymmer många middagsgäster.

I den välkomnande entrén till denna tvåa hittar du en smidig skjutdörrsgarderob för skor och ytterplagg. Här finns också ingången till hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns dessutom en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Fortsätt in till den öppna sociala ytan där kök och vardagsrum smälter samman. Här finns gott om plats för tv, soffgrupp och matplats som rymmer många middagsgäster. Öppna balkongdörren och släpp in naturen utanför. Den soliga uteplatsen mot den gröna innergården blir en förlängning av hemmet under årets skönaste månader. Och en given favoritplats där du och dina nära kommer dela många sköna stunder tillsammans. Det trivsamma sovrummet hittar du längst in i lägenheten med härligt ljusinsläpp och en lång skjutdörrsgarderob för dold förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 65,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 6
Nummer A-1004
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186