Okänd A-1204

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1204
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1204
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1204
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1204
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, A-1204
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, A-1204

Upptäck denna ljusa och välplanerade trea med gott om plats för livet. Från den inbjudande balkongen i soligt söderläge ser du både den gröna innergården och det blåa vattnet bortanför.

När du öppnar dörren hamnar du mitt i den välkomnande entrén, med en smidig skjutdörrsgarderob för skor och ytterplagg till vänster. Till höger ligger det mindre av sovrummen med fönster in mot gården. Från entrén når du också hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns dessutom en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Den öppna planlösningen gör det lätt att umgås, oavsett om man lagar mat, gör läxorna eller tittar på tv. Här finns också gott om utrymme för middagar med många gäster. Den mysiga balkongen utanför blir till ett extra rum under sommarhalvåret och ytterligare en uppskattad plats för umgänge. Innanför köket hittar du det stora sovrummet med härligt ljusinsläpp och en lång skjutdörrsgarderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 73 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 3 av 6
Nummer A-1204
Typ av bostad Okänd
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86