Okänd B-1003

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, B-1003
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, B-1003
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, B-1003
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, B-1003
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, B-1003
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, B-1003

Stig in i denna rymliga genomgångsfyra med en stor uteplats mot innergården. Med sina stora sociala ytor är den som gjord för umgänge med familj och vänner.

Välkommen in i entrén till denna generösa fyra! Här hänger du av dig jackan i den långa skjutdörrsgarderoben direkt till vänster innan du stiger in i det kombinerade köket och vardagsrummet. Det stora rummet badar i ljus och rymmer, förutom tv och soffgrupp, en stor matplats och många gäster. Härifrån når du också det ena av de två mindre sovrummen med fönster mot den gröna innergården. Räcker det med två sovrum i lägenheten så kan du som tillval välja bort en vägg och istället få ett större vardagsrum och kök, med alternativ rumsavdelare i glas och plats för köksö.

Utanför fönstren breder den härliga uteplatsen ut sig med slående utsikt över innergården. Längre in i lägenheten kommer du till hemmets inre hall. Här hittar du ingången till gästtoaletten som gör familjelivet enklare under stressiga vardagsmorgnar. Och utrymme för en extra skjutdörrsgarderob som tillval. Från den inre hallen når du också hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Längst in i lägenheten finns ett större och ett mindre sovrum, båda med stora fönster för härligt ljusinsläpp. I det större finns även en lång skjutdörrsgarderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 84,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 5
Nummer B-1003
Typ av bostad Okänd
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86