Lägenhet 3 rok, 80,5 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1002
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1002
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1002
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1002
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1002
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1002

På entrévåningen hittar du denna rymliga hörntrea med öppen planlösning, fransk balkong och stora härliga fönster som fyller hemmet med ljus.

Välkommen in i denna inbjudande trea med fönster i två väderstreck. I entrén hittar du en skjutdörrsgarderob med utrymme för skor och ytterkläder. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Från entrén tar du dig också direkt in i de två sovrummen. Båda har fönster som fyller dem med härligt dagsljus varje dag och i det större sovrummet finns en lång och rymlig skjutdörrsgarderob. Ytterligare dold förvaring får du i klädkammaren utanför.

Fortsätt in till hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här finns plats för allt det bästa i livet! Så som tv, soffgrupp och matplats som rymmer många gäster. De stora och många fönstren släpper in massor av ljus och den franska balkongen ger en härlig utomhuskänsla när du lagar mat med familj och vänner. Behöver du enbart ett sovrum? Då kan du som tillval välja bort en vägg och få ännu större umgängesyta i kök och vardagsrum.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 80,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 6
Nummer C-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23