Lägenhet 3 rok, 78 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1003
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1003
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1003
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1003
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1003
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1003

Njut av livet i denna rymliga genomgångstrea! Med stora sociala ytor och en solig uteplats med utsikt mot vattnet är den som gjord för härliga stunder med familj och vänner.

Välkommen in i entrén och häng av dig jackan i skjutdörrsgarderoben direkt till höger. Härifrån når du det ena av två sovrum med fönster mot den mysiga innergården. Räcker det med ett sovrum i lägenheten? Då kan du som tillval välja bort en vägg och istället få ett större vardagsrum och kök. På vänster sida i entrén når du hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in i det kombinerade vardagsrummet och köket. På den stora ytan finns gott om plats för umgänge med familj och vänner. Här ryms både tv, soffgrupp och en härlig matplats för många gäster. I köksdelen finns en fransk balkong som ger utomhuskänsla under matlagningen. Som tillval kan du dessutom välja en köksö för extra arbetsyta vid behov. På andra sidan rummet tar den rymliga uteplatsen i västerläge vid och länkar ihop hemmet med den gröna gården utanför. Det andra sovrummet hittar du i anslutning till köksdelen med fönster som fyller rummet med ljus och en lång skjutdörrsgarderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 78 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 6
Nummer C-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23