Lägenhet 3 rok, 85,5 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1201
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1201
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1201
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1201
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1201
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1201

Välkommen in! I denna välplanerade genomgångstrea får du njuta av en rymlig balkong och fantastiska förvaringsmöjligheter. Här finns både gästtoalett och dressing room som gör vardagen enklare och fritiden ännu mer njutningsfull.

Öppna dörren och stig in i denna inbjudande trea. Här hittar du förvaring både i en skjutdörrsgarderob med städskåp och i en praktisk klädkammare med plats för skor och ytterplagg. Från entrén når du även gästtoaletten som är guld värd under vardagsmorgnar när flera ska iväg samtidigt.

Den inre hallen leder dig ut i hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här finns stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Och den rymliga balkongen, med plats för både matbord omringat av goda vänner och prunkande växter, blir en naturlig förlängning av rummet under sommarhalvåret. På den öppna sociala ytan finns plats för både tv, soffgrupp och matplats med många gäster. I nästa rum till vänster hittar du hemmets mindre sovrum och i anslutning kan du välja en extra garderob som tillval. Räcker det med ett sovrum i lägenheten? Då kan du som tillval välja bort två väggar och istället få ett större vardagsrum och kök.

Fortsätt in i hemmets dressing room. Här finns en bred skjutdörrsgarderob med massor av plats för skor, kläder och väskor. I direkt anslutning ligger det helkaklade badrummet utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns dessutom en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Längst in i lägenheten hittar du det stora sovrummet med fönster ut mot innergården. Önskar du garderobsutrymme även här? Då kan du få det som tillval.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 85,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 3 av 6
Nummer C-1201
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23