Lägenhet 5 rok, 166 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1501
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1501
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1501
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1501
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, C-1501
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, C-1501

Välkommen in i denna imponerande takvåning med generösa sovrum, fantastiska umgängesytor och en storslagen terrass på 63 kvadratmeter. Med fönster i fyra väderstreck och en storlek som denna har du alla möjligheter att skapa dina drömmars hem, utan kompromisser.

Stig in i entrén till denna fantastiska taklägenhet. På din högra sida hittar du en smidig skjutdörrsgarderob för skor och ytterplagg. Från entrén når du ett av hemmets två badrum. Utöver dusch och wc är det utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns dessutom en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Därefter fortsätter du ut till hemmets största rum.

Det kombinerade vardagsrummet och köket badar i ljus. Det smälter samman till en generös umgängesyta med massor av plats för familj och vänner. Här ryms, förutom tv och ordentlig soffgrupp, en tilltagen matplats för riktigt många gäster. I köksdelen finns även en stor köksö för extra arbetsyta. Utanför vardagsrumsdelen breder den imponerande terrassen ut sig. På 63 kvadratmeter finns plats för allt det bästa i livet. Från vardagsaktiviteter med familj och vänner till stora festliga tillställningar.

I vardagsrumsdelen är ingången till det första sovrummet placerad. Med två stora fönster och utsikt mot den lummiga innergården och vattnet bortanför. I anslutning finns också en tilltagen klädkammare. I andra delen av hemmet hittar du de övriga tre sovrummen. Samtliga med stora fönster och härligt ljusinsläpp. I ett av sovrummen finns en generös klädkammare samt hemmets andra helkaklade badrum med dusch. Det extra badrummet är en stor tillgång när fler vill göra sig i ordning samtidigt. I ett av de andra sovrummen finns utrymme för en lång skjutdörrsgarderob som tillval.

Kanske föredrar du färre sovrum i lägenheten. Då har du även möjligheten att välja bort väggar som tillval och få ännu större umgängesytor istället.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 166 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 6 av 6
Nummer C-1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Skanska Bostad i sociala medier