Lägenhet 3 rok, 72 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, D-1001
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, D-1001
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, D-1001
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, D-1001
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, D-1001
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, D-1001

Stig in i denna ljusa och luftiga genomgångstrea på entrévåningen. Den generösa uteplatsen i soligt läge blir en naturlig förlängning av hemmet och en självklar plats för umgänge med familj och vänner.

Välkommen in i entrén som ger dig tillgång till hemmets alla rum. Bakom första dörren till vänster hittar du klädkammaren med massor av plats för skor, ytterkläder och annat som hör vardagen till. Från entrén tar du dig också direkt in i de två sovrummen. Båda har fönster som fyller dem med härligt dagsljus varje dag. I det större sovrummet finns även en smidig skjutdörrsgarderob. Hemmets helkaklade badrum har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring.

En inre hall leder dig ut i hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Öppna balkongdörren och släpp in naturen utanför. Den soliga uteplatsen mot den gröna innergården blir en förlängning av hemmet under årets skönaste månader. Och en given favoritplats där du och dina nära kommer dela många sköna stunder tillsammans.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 72 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 5
Nummer D-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Skanska Bostad i sociala medier