Lägenhet 2 rok, 59 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, D-1402
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, D-1402
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, D-1402
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, D-1402
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, D-1402
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, D-1402

Välkommen in i denna ljusa och välplanerade tvåa med stor balkong! Med god förvaring och öppen planlösning i kök och vardagsrum får du gott om plats för det bästa i livet.

Öppna dörren och stig in i den trivsamma entrén och häng av dig i klädkammaren direkt till vänster. Här ryms både skor, ytterplagg, väskor, träningsprylar och annat som inte behöver synas. Till höger finns hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin för extra golvyta. Ovanpå maskinen finns dessutom en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Fortsätt in till den öppna sociala ytan där kök och vardagsrum blir ett. Här finns plats för tv, soffgrupp, matplats och många vänner på besök. De stora fönstren gör att rummet smälter samman med den rymliga balkongen utanför som blir en självklar plats för härliga middagar under sommarmånaderna. Ta dörren till vänster och du hamnar i det ljusa och trivsamma sovrummet. Här finns ännu mer dold förvaring i form av en lång skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 59 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 5
Nummer D-1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Skanska Bostad i sociala medier