Lägenhet 2 rok, 54 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1001
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1001
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1001
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1001
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1001
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1001

I denna sociala och välplanerade tvåa njuter du av en härlig uteplats i västerläge med massor av plats för familj och vänner. De stora fönstren mot innergården ger ett generöst ljusinsläpp som fyller hemmet året om.

Välkommen in i denna ljusa och välplanerade tvåa! Direkt till höger i entrén finns en smidig skjutdörrsgarderob med plats för skor och ytterkläder. Till vänster hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin för extra golvyta. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för förvaring. Bredvid badrummet ligger det trivsamma sovrummet med härligt ljusinsläpp från fönstret. Här finns dessutom en separat klädkammare för förvaring. Det kombinerade köket och vardagsrummet rymmer många middagsgäster. Här finns även plats för tv och soffgrupp. I direkt anslutning ligger den fina uteplatsen. Riktad in mot den gröna innergården med det glittrande vattnet bortanför, är de vackra omgivningarna ständigt närvarande. Öppna balkongdörren och låt den bli ett extra rum! Det soliga västerläget gör den till en favoritplats under sommarhalvåret där du och dina nära kommer dela av många sköna stunder framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 54 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 9
Nummer E-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23