Lägenhet 5 rok, 106 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1104
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1104
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1104
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1104
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1104
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1104

Välkommen upp till denna ljusa och rymliga femma med generös balkong i bästa söderläge och fönster i tre väderstreck och segelbåtarna guppandes i fjärran. Med två badrum, riktigt bra förvaring och stora umgängesytor får du både tid och plats för allt det bästa i livet.

Stig in i entrén till denna ljusa och rymliga genomgångfemma! Här finns både en smidig skjutdörrsgarderob med plats för skor och ytterkläder, städskåp och klädkammare för ytterligare förvaring. Till vänster hittar du hemmets två helkaklade badrum med varsin dusch. En detalj som är en stor tillgång på morgonen när fler vill göra sig i ordning samtidigt. Det större badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare, med praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Från entrén når du också hemmets största sovrum. Här finns en lång och extra rymlig skjutdörrsgarderob samt ett stort härligt fönster mot den gröna innergården och vattnet bortanför.

Fortsätt in i lägenheten mot hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta som badar i ljus. Och det finns gott om plats! Både för tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Som tillval kan du även komplettera med en köksö för ännu mer arbetsyta. Utanför de stora fönstren breder den imponerande balkongen ut sig i soligt söderläge och med härlig utsikt. Från vardagsrumsdelen når du de tre resterande sovrummen, också dem med härligt ljusinsläpp. Vill du hellre ha två stora sovrum i lägenheten och ytterligare en inbyggd garderob? Då kan du välja det som tillval och därmed få ett större vardagsrum och kök.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 106 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 2 av 9
Nummer E-1104
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Skanska Bostad i sociala medier