Lägenhet 3 rok, 86,5 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1402
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1402
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1402
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1402
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1402
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1402

Stig in i denna genomgångstrea med social planlösning och två härliga balkonger med plats för livets bästa stunder.

I denna trevliga trea får du både fönster och stora balkonger i två väderstreck. Direkt till höger hittar du en lång skjutdörrsgarderob för skor, ytterkläder och annat som hör vardagslivet till. Innanför entrén når du det stora och luftiga sovrummet med härligt ljusinsläpp och ännu en smidig skjutdörrsgarderob. Bredvid sovrummet ligger hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt genom den inre hallen till hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här finns gott om utrymme för tv, soffgrupp och matplats för många gäster. I köksdelen hittar du även en köksö för extra arbetsyta. Önskar du utöka köket är det dessutom möjligt som tillval. De två balkongerna knyter an på var sin kortsida och inspirerar till långa frukostar och middagar med vänner. Från köksdelen når du det andra sovrummet, även det med härligt ljusinsläpp. Behöver du bara ett sovrum? Då kan du välja bort en vägg som tillval och få ännu större umgängesyta i kök och vardagsrum.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 86,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 9
Nummer E-1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23