Lägenhet 4 rok, 104,5 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1801
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1801
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1801
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1801
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, E-1801
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, E-1801

Välkommen upp! Högst upp i huset ligger denna rymliga fyra med en generös takterrass på 47 kvadratmeter och fönster i tre väderstreck. Här kan du slå dig ner i bästa söderläge och njuta av den häpnadsväckande utsikten över vattnet med segelbåtarna som glider förbi.

Stig in i den välkomnande entrén till denna fyra på översta våningen i huset. På din vänstra sida hittar du en lång skjutdörrsgarderob för skor och ytterkläder. Från entrén når du också hemmets största sovrum med fönster in mot den lummiga gården. Genom sovrummet har du tillgång både till en separat klädkammare och ett eget helkaklat badrum med dusch. Det extra badrummet är en stor tillgång när vänner kommer på besök och fler vill göra sig i ordning samtidigt.

Fortsätt in i lägenheten mot hemmets största rum, där köket och vardagsrummet smälter samman till en generös umgängesyta. Det härliga rummet badar i ljus. Här ryms både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Du kan också komplettera med en köksö som tillval. Utanför de stora fönstren breder den imponerande terrassen ut sig och bjuder på en häpnadsväckande utsikt över vattnet och segelbåtarna som glider förbi.

Från vardagsrumsdelen når du de två resterande sovrummen med fönster och härligt ljusinsläpp. Räcker det med två sovrum i lägenheten? Då kan du välja bort en vägg som tillval och få ett större vardagsrum och kök. Härifrån når du också hemmets rymligaste badrum. Utöver dusch och wc är det utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns dessutom en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 104,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 9 av 9
Nummer E-1801
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Skanska Bostad i sociala medier