Lägenhet 2 rok, 66 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, F-1001
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, F-1001
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, F-1001
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, F-1001
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, F-1001
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, F-1001

Välkommen in i denna ljusa och rymliga gaveltvåa med stor uteplats in mot gården. Med sina öppna ytor och smarta planering är hemmet aldrig för litet. Varken för vardagens aktiviteter eller när vännerna kommer på besök.

Stig in i entrén till denna sociala tvåa på entrévåningen! Här hittar du en skjutdörrsgarderob med utrymme för skor och ytterkläder. Rakt fram når du hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring.

Längre in i hemmet når du den öppna sociala ytan där kök och vardagsrum smälter samman. Det stora rummet badar i ljus och rymmer allt det bästa i livet. Inte minst tv, soffgrupp och matplats för många gäster. Utanför breder den 11 kvadratmeter stora uteplatsen ut sig och blir en naturlig förlängning av hemmet samt en given favoritplats under sommarhalvåret. Vid köksdelen ligger hemmets generösa sovrum med stora fönster i två väderstreck och en lång skjutdörrsgarderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 66 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 7
Nummer F-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juli 2023
Egenskaper Uteplats

Ansvarig kontaktperson

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70