Lägenhet 2 rok, 55 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, F-1003
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, F-1003
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, F-1003
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, F-1003
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, F-1003
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, F-1003

Välkommen till en gaveltvåa som verkligen är värd att längta hem till! Med generösa fönster i två väderstreck, luftiga sociala ytor och en stor solig terrass bara ett stenkast från vattnet, har den det mesta man kan önska sig av ett boende.

Stig in i entrén till denna tvåa som verkligen tar för sig! Här hittar du en lång skjutdörrsgarderob med gott om utrymme för skor och ytterkläder. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Bredvid badrummet ligger sovrummet med ett stort fönster för härligt ljusinsläpp.

Längre in i hemmet når du den öppna sociala ytan där kök och vardagsrum smälter samman. De stora fönstren som vetter ut mot vattnet fyller rummet med ljus och i vardagsrumsdelen finns plats för tv, soffa och matplats som rymmer många gäster. Öppna balkongdörren och låt den generösa terrassen breda ut sig i perfekt västerläge. Platsen är som gjord för sköna stunder med familj och vänner, med det glittrande vattnet och segelbåtarna som glider förbi alldeles bredvid.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 7
Nummer F-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juli 2023
Egenskaper Sjö-/havsutsikt, Uteplats

Ansvarig kontaktperson

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70