Lägenhet 3 rok, 81 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, F-1402
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, F-1402
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, F-1402
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, F-1402
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, F-1402
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, F-1402

Med stora fönster i två väderstreck badar den här trean i ljus. Här njuter du av livet med stora sociala ytor och en generös balkong som blir ett extra rum under sommarhalvåret. Välkommen in!

Stig in i entrén till denna trevliga trea, med en smidig skjutdörrsgarderob för skor och ytterplagg direkt till vänster. Från entrén når du också det mindre av sovrummen och hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns dessutom en praktisk arbetsbänk och väggskåp för förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta. Den öppna planlösningen gör det lätt att umgås, oavsett om man lagar mat eller tittar på tv. Här finns också gott om utrymme för middagar med många gäster. Öppna balkongdörren och släpp in naturen! Den rymliga balkongen blir ett extra rum under sommarhalvåret och en favoritplats för umgänge med familj och vänner. Innanför köket hittar du det stora sovrummet med två stora fönster för härligt ljusinsläpp och en lång skjutdörrsgarderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 81 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 7
Nummer F-1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juli 2023
Egenskaper Balkong

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Skanska Bostad i sociala medier