Lägenhet 4 rok, 107,5 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, F-1601
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, F-1601
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, F-1601
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, F-1601
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, F-1601
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, F-1601

I den här generösa fyran är den soliga takterrassen på 77 kvadratmeter bara början. Här njuter du av stora umgängesytor, två badrum och ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck samtidigt som du ser segelbåtarna glida förbi precis nedanför.

Stig in i entrén till denna ljusa och rymliga takvåning. Här har du tillgång till två smidiga skjutdörrsgarderober för skor och ytterplagg. Från entrén når du ett av hemmets två badrum med dusch. Det extra badrummet är en stor tillgång när du har gäster på besök och fler vill göra sig i ordning samtidigt. Här hittar du också ett av de lite mindre sovrummen med fönster in mot den gröna innergården samt en klädkammare. Den inre hallen leder in mot hemmets största rum.

Det kombinerade vardagsrummet och köket badar i ljus och smälter samman till en generös umgängesyta med massor av plats för familj och vänner. Här ryms, förutom tv och ordentlig soffgrupp, en tilltagen matplats för riktigt många gäster. Utanför vardagsrumsdelen breder den imponerande terrassen ut sig. På 77 kvadratmeter finns plats för allt det bästa i livet. Från vardagsaktiviteter med familj och vänner till fester och större bjudningar.

Från vardagsrumsdelen når du de övriga två sovrummen. Det större har en egen tilltagen klädkammare och helkaklat badrum med dusch. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovanpå och väggskåp för extra förvaring. Det mindre sovrummet har fönster ut mot terrassen och vattnet bortanför. Räcker det med två sovrum i lägenheten så har du möjligheten att välja bort väggar som tillval. Då får du ännu större umgängesytor istället och plats för en köksö för extra arbetsyta.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 107,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 7 av 7
Nummer F-1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juli 2023
Egenskaper Etagelägenhet, Klädkammare, Sjö-/havsutsikt, Takterrass

Ansvarig kontaktperson

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70