Lägenhet G-1001

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1001
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1001
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1001
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1001
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1001
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1001

Välkommen in i denna rymliga gaveltvåa med generös uteplats och stora fönster in mot gården. Med sina öppna sociala ytor och härliga ljusinsläpp är det den perfekta bostaden för mysiga middagar med familj och vänner.

Öppna dörren och kliv in i entrén till denna ljusa tvåa. Här hittar du en skjutdörrsgarderob med utrymme för skor och ytterkläder. I entrén når du även hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns dessutom en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring.

Längre in i hemmet når du bostadens största rum. Den öppna sociala ytan där kök och vardagsrum smälter samman badar i ljus. Här ryms både tv med en stor soffgrupp och matplats för många gäster. Öppna balkongdörren till den 11 kvadratmeter stora uteplatsen och du har ett extra rum under sommarhalvåret. Perfekt för mysiga frukostar, lata semesterdagar och långa middagar med dem du tycker om. Vid köksdelen ligger hemmets generösa sovrum, med härligt ljusinsläpp från två stora fönster in mot gården och en rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 495 000 kr
Månadskostnad 3 802 kr
Boarea 66,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 7
Nummer G-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juli 2023
Egenskaper Uteplats
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Räkna på kostnaden för ditt nya boende