Lägenhet 2 rok, 66,5 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1002
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1002
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1002
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1002
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1002
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1002

Njut av livet i denna rymliga gaveltvåa med stor uteplats och fantastiskt ljusinsläpp. Med sina öppna sociala ytor, smarta planering och generösa förvaring rymmer den hela livet – från vardag till fest.

Välkommen in i entrén till denna ljusa tvåa på entrévåningen! Direkt till vänster hittar du en skjutdörrsgarderob med plats för skor och ytterkläder. Rakt fram når du även hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns dessutom en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring.

Längre in i hemmet når du bostadens största rum. Den öppna sociala ytan där kök och vardagsrum smälter samman badar i ljus. Här ryms både tv med en stor soffgrupp och matplats för många gäster. Öppna balkongdörren till den 11 kvadratmeter stora uteplatsen och du har ett extra rum under sommarhalvåret. Perfekt för mysiga frukostar, lata semesterdagar och långa middagar med dem du tycker om. Vid köksdelen når du hemmets generösa sovrum, med härligt ljusinsläpp från två stora fönster in mot gården och en rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 66,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 7
Nummer G-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juli 2023
Egenskaper Uteplats

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Skanska Bostad i sociala medier