Lägenhet 3 rok, 81,5 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1502
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1502
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1502
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1502
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1502
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1502

Välkommen in i denna generösa trea med fantastiskt ljusinsläpp. Här njuter du av livet med generösa umgängesytor, bra förvaring och en stor balkong som blir ett extra rum under sommarhalvåret.

Stig in i entrén till denna stora och sociala gaveltrea med stora fönster i två väderstreck. Här hittar du en smidig skjutdörrsgarderob för skor och ytterplagg direkt till vänster. Från entrén når du också det mindre av sovrummen och hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns dessutom en praktisk arbetsbänk och väggskåp för förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta. Den öppna planlösningen gör det lätt att umgås, oavsett om man lagar mat eller tittar på tv. Här finns också gott om utrymme för middagar med många gäster. Precis utanför breder den rymliga balkongen ut sig. Den blir ett extra rum under sommarhalvåret och en favoritplats för umgänge med familj och vänner. Innanför köksdelen hittar du det stora sovrummet med två stora fönster för härligt ljusinsläpp och en lång skjutdörrsgarderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 81,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 7
Nummer G-1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juli 2023
Egenskaper Balkong

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Skanska Bostad i sociala medier