Lägenhet A1006

Planlösning från Horisonten, Malmö, A1006
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, A1006
Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1006
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1006
Planlösning från Horisonten, Malmö, A1006
Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1006

Välkommen in på entrévåningen till en mysig etta med fransk balkong i österläge och en härlig social yta mellan kök och vardagsrum. Dessutom får du smidig förvaring i skjutdörrsgarderob.

Välkommen in på entrévåningen till denna trevliga etta. Här möts du av en entré där du kan hänga av dig ytterkläderna i en stor skjutdörrsgarderob. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp. Längre in i hemmet hittar du en öppen yta där kök och vardagsrum smälter samman och bildar en trevlig social plats. Här finns det även plats för sängen. Den franska balkongen i köket gör att du enkelt kan släppa in det fina vädret och göra hela hemmet ännu ljusare.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 29,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 5
Nummer A1006
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186