Lägenhet A1102

Planlösning från Horisonten, Malmö, A1102
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, A1102
Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1102
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1102
Planlösning från Horisonten, Malmö, A1102
Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1102

Kom in till denna härliga gaveltrea med dubbla balkonger, bra förvaring i skjutdörrsgarderober och en stor social yta med vinkelkök. Dessutom kan du välja bort det mindre sovrummet för ännu mer plats i vardagsrummet.

Välkommen in till denna trevliga trea. I entrén finns plats för avhängning i en skjutdörrsgarderob. Rakt fram möts du av det första sovrummet. Här hittar du en riktigt stor skjutdörrsgarderob samt en mysig fransk balkong i österläge. Vidare in i hemmet har du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp.

Längre in finner du en stor öppen yta där kök och vardagsrum smälter samman. Här finns även det mindre sovrummet som går att välja bort om du föredrar ett större vardagsrum. Från vardagsrummet når du den trevliga balkongen i söderläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 74,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 5
Nummer A1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186