Lägenhet A1107

Planlösning från Horisonten, Malmö, A1107
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, A1107
Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1107
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1107
Planlösning från Horisonten, Malmö, A1107
Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1107

Välkommen in till en mysig etta med fransk balkong i österläge och en härlig social yta i kök och vardagsrum. Längst in i vardagsrummet hittar du en naturlig plats för sängen.

I denna trevliga etta möts du av en entré där du kan hänga av dig ytterkläderna i en stor skjutdörrsgarderob. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp. Vidare in i hemmet hittar du en stor öppen yta där kök och vardagsrum smälter samman och bildar en trevlig social plats. Från köket når du utgången till den franska balkongen i österläge. Längst in i vardagsrummet finns en naturlig plats för sängen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 35 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 2 av 5
Nummer A1107
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186