Lägenhet B1003

Planlösning från Horisonten, Malmö, B1003
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, B1003
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1003
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1003
Planlösning från Horisonten, Malmö, B1003
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1003

Kom in till denna härliga gaveltrea på entrévåningen, med en stor uteplats i härligt västerläge som har utsikt över kalkbrottet. Du får en flexibel planlösning med två klädkammare, vinkelkök och ljusinsläpp från två väderstreck. Här kan du njuta av det härliga ljuset både inomhus och utomhus.

Välkommen in på entrévåningen till denna trevliga trea. I entrén finns det plats för avhängning i en skjutdörrsgarderob och en klädkammare. Vidare in i hemmet når du det första sovrummet med en egen klädkammare och fönster mot gården. Utanför sovrummet finns en gästtoalett samt det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp.

Längre in möts du av en stor öppen yta där köket i vinkel och vardagsrummet smälter samman. Här hittar du även det mindre sovrummet som går att välja bort om du föredrar ett större vardagsrum. Från vardagsrummet når du den trevliga uteplatsen i västerläge där ni kan spendera många härliga sommarkvällar med utsikt över kalkbrottet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 89,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 6
Nummer B1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186