Lägenhet B1006

Planlösning från Horisonten, Malmö, B1006
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, B1006
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1006
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1006
Planlösning från Horisonten, Malmö, B1006
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1006

Välkommen in på entrévåningen till en mysig etta med fransk balkong, fönster i två väderstreck och en härlig social yta. Det kombinerade köket och vardagsrummet avslutas med en avskild sovalkov.

I denna trevliga etta på entrévåningen möts du av en entré där du kan hänga av dig ytterkläderna i en smidig skjutdörrsgarderob. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp. Längre in hittar du en stor öppen yta där kök och vardagsrum smälter samman och bildar en trevlig social plats, här finns även den franska balkongen. Den avskilda sovalkoven med tillhörande garderob ligger runt hörnet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 38,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 6
Nummer B1006
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186