Lägenhet B1102

Planlösning från Horisonten, Malmö, B1102
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, B1102
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1102
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1102
Planlösning från Horisonten, Malmö, B1102
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1102

Välkommen in till en genomgående trea med en härlig balkong i västerläge som har utsikt över både Öresundsbron och kalkbrottet. Lägenheten är välplanerad och har flera sociala ytor. Bjud dina gäster på middag i köket och avsluta hela kvällen med kaffe och solnedgång på balkongen.

Kom in till en välkomnande hall där du kan hänga av dig ytterkläderna i en skjutdörrsgarderob. Direkt till vänster har du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp. Lite längre in hittar du köket med en matplats som får fönster i österläge. Från köket når du även det större sovrummet med bra förvaring i en väl tilltagen skjutdörrsgarderob.

I vardagsrummet finns ett andra sovrum som du har möjlighet att välja bort om du hellre vill ha en större social yta. Här finner du utgången till hemmets krona: den stora balkongen i västerläge där du kan njuta av solnedgången under sommarens långa kvällar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 81,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 6
Nummer B1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186