Lägenhet B1207

Planlösning från Horisonten, Malmö, B1207
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, B1207
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1207
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1207
Planlösning från Horisonten, Malmö, B1207
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1207

Denna välplanerade gaveltvåa har en balkong med kortsida mot väst så att du kan njuta av utsikten över både Öresundsbron och kalkbrottet. Den har även en stor social yta och riktigt bra förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober.

Välkommen in till entrén i denna trevliga tvåa. Direkt till vänster har du en skjutdörrsgarderob där du kan hänga av dig. På motsatt sida hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp. Längre in möts du av en stor öppen yta där kök och vardagsrum smälter samman, här finns även den mysiga balkongen. Sovrummet, som ligger intill vardagsrummet, får en stor skjutdörrsgarderob som tar hand om förvaringen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 6
Nummer B1207
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186