Lägenhet B1501

Planlösning från Horisonten, Malmö, B1501
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, B1501
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1501
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1501
Planlösning från Horisonten, Malmö, B1501
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1501

Denna mysiga tvåa, högt upp i huset, bjuder på en trevlig social yta som får ljus från två väderstreck och en härlig balkong i österläge. Det finns även en praktisk klädkammare som tar hand om förvaringen.

Välkommen in, högt upp i huset, till en ljus och härlig tvåa. Här möts du av en entré med plats för avhängning. Rakt fram har du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en arbetsbänk och väggskåp. Längre in hittar du klädkammaren samt en öppen yta där kök sömlöst går över till vardagsrum. Här finns även utgången till den trevliga balkongen i österläge. Sovrummet har du direkt intill vardagsrummet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 40 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 6 av 6
Nummer B1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86