Lägenhet B1502

Planlösning från Horisonten, Malmö, B1502
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, B1502
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1502
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1502
Planlösning från Horisonten, Malmö, B1502
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1502

Kom in, högst upp i huset, till denna ljusa och härliga fyra med stor balkong i sydvästläge och en fantastisk utsikt över Öresundsbron och kalkbrottet. Dessutom får du bra förvaring i dubbla klädkammare, ljusinsläpp från tre väderstreck och en flexibel planlösning.

Välkommen in till denna ljusa fyra. I entrén finns plats för avhängning i en skjutdörrsgarderob. Direkt till vänster ligger det första badrummet med dusch. Vidare till höger har du ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp. Utanför badrummet finner du en praktisk klädkammare och två sovrum där det ena har en skjutdörrsgarderob och det andra har en egen klädkammare.

På motsatt sida finns en stor öppen yta där kök och vardagsrum smälter samman och får ljusinsläpp från två väderstreck. Här hittar du även det mindre sovrummet som går att välja bort om du föredrar ett större vardagsrum. Från köket når du den stora balkongen i sydvästläge med en vacker utsikt över både Öresundsbron och kalkbrottet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 103,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 6 av 6
Nummer B1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186