Lägenhet 1 rok, 35 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, C1301
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, C1301
Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1301
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1301
Planlösning från Horisonten, Malmö, C1301
Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1301

Välkommen till denna mysiga etta med balkong och en härlig social yta mellan kök och vardagsrum. Här ryms både matlagning och umgänge med vänner samtidigt som skjutdörrsgarderoben ger smidig förvaring.

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob med plats för en hel del skor och kläder samt ett praktiskt städskåp. Direkt till vänster når du hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in till hemmets sociala yta där kök, vardagsrum och sovdel smälter samman. Här är det härligt att laga mat och umgås med vänner samtidigt som den sköna balkongen blir en given favoritplats för middagar under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Reserverad
Pris 1 495 000 kr
Månadskostnad 2 272 kr
Boarea 35 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 4 av 5
Nummer C1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Egenskaper Balkong
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Räkna på kostnaden för ditt nya boende