Lägenhet C1304

Planlösning från Horisonten, Malmö, C1304
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, C1304
Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1304
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1304
Planlösning från Horisonten, Malmö, C1304
Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1304

Välkommen in i denna sociala och rymliga tvåa med gott om plats för livet. Här blir balkongen i härligt västerläge med utsikt över både gården och kalkbrottet, en underbar plats för middagar under sommarhalvåret. Dessutom underlättas vardagen av riktigt bra förvaring.

När du kommer in möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning. Här finns även ett städskåp som gör det enkelt att hålla ordning på städprylarna. Direkt till höger når du det helkaklade badrummet. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både en tilltagen soffa med fåtöljer och matplats för flera gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta.

Utanför breder den härliga balkongen ut sig i västerläge, och med en vacker utsikt över både gården och kalkbrottet. Den blir till ett extra rum under sommarhalvåret, som gjord för trevliga middagar när vännerna kommer förbi.

Längst in i hemmet ligger det ljusa och rymliga sovrummet som har ett stort fönster mot kalkbrottet och en lång skjutdörrsgarderob med plats för en hel del skor och kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 53 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 5
Nummer C1304
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186