Lägenhet 3 rok, 78,5 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, C1305
1 / 4 - Planlösning från Horisonten, Malmö, C1305
Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1305
2 / 4 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1305
Bilden visar Horisonten, Malmö, C1305
3 / 4 - Bilden visar Horisonten, Malmö, C1305
Bilden visar Horisonten, Malmö, C1305
4 / 4 - Bilden visar Horisonten, Malmö, C1305
Planlösning från Horisonten, Malmö, C1305
Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1305
Bilden visar Horisonten, Malmö, C1305
Bilden visar Horisonten, Malmö, C1305

Välkommen in i denna rymliga trea med stor balkong i härligt västerläge och utsikt över kalkbrottet. Under fina dagar blir den en underbar plats för umgänge med familj och vänner. Dessutom kan du välja bort ett av sovrummen för ett ännu större vardagsrum, om det passar ditt liv bättre.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Den halvöppna planlösningen rymmer både en tilltagen soffa med fåtöljer och matplats för flera gäster. I köksdelen finns även ett städskåp som gör det enkelt att hålla ordning på städprylarna.

Utanför vardagsrumsdelen breder den stora balkongen ut sig. Med sitt västerläge och utsikt mot den gröna gården och kalkbrottet blir den en given favoritplats för umgänge under sommarhalvåret, som gjord för mysiga bruncher och middagar med familj och vänner.

De två sovrummen har båda ett fint ljusinsläpp. Det största har dessutom en lång skjutdörrsgarderob med plats för en hel del skor och kläder. Räcker det med ett sovrum i lägenheten? Då kan du välja bort en vägg och få ett större vardagsrum som tillval.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 78,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 5
Nummer C1305
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Gå på en virtuell rundvandring