Lägenhet C1401

Planlösning från Horisonten, Malmö, C1401
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, C1401
Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1401
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1401
Planlösning från Horisonten, Malmö, C1401
Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1401

Välkommen upp till denna ljusa och välplanerade fyra med stora fönster i tre väderstreck. Här blir den generösa balkongen med kvällssol och spektakulär utsikt över kalkbrottet, den perfekta platsen för avkoppling. Dessutom har du tillgång till dubbla badrum och riktigt bra förvaring.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även gott om garderobsutrymme och ett städskåp som gör det enkelt att hålla ordning på städprylarna. Hemmets största sovrum är ljust och luftigt och har en egen klädkammare för skor och kläder.

Intill sovrummet ligger det största av hemmets två helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Därefter når du de två mindre sovrummen som även de har ett underbart ljusinsläpp från de stora fönstren. Räcker det med två sovrum i lägenheten? Då kan du välja bort ett som tillval och få ett större vardagsrum istället. Mitt emot sovrummen finns ännu en rymlig klädkammare och det andra badrummet. Även det har dusch vilket underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig iordning samtidigt.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Rummet badar i ljus från de stora fönstren och rymmer både en tilltagen soffa med fåtöljer och matplats för många gäster. I köksdelen ger köksön extra arbetsyta och gör det extra trevligt att laga mat.

Utanför breder den stora balkongen ut sig. Med sin värmande kvällssol och vackra utsikt över kalkbrottet blir den en given favoritplats under sommarhalvåret. Som gjord för mysiga middagar med familj och vänner.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 94 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 5 av 5
Nummer C1401
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186