Lägenhet 2 rok, 43 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, D1005
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, D1005
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1005
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1005
Planlösning från Horisonten, Malmö, D1005
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1005

I den här välplanerade tvåan på entrévåningen njuter du av öppna sociala ytor, perfekt för middagar när vännerna kommer förbi. Den franska balkong släpper in ljuset och naturen under sommarmånaderna samtidigt som rymliga garderober bjuder på bra förvaring.

När du kommer in möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning. Här finns även en lång och rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring. Direkt till vänster når du det helkaklade badrummet. Det är utrustat med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in till hemmets sociala yta där kök och vardagsrum smälter samman. Här ryms både matlagning, tv-tittande och umgänge med vänner samtidigt som den franska balkongen bjuder in naturen under sommarhalvåret. I köksdelen finns även ett praktiskt städskåp som gör det enkelt att hålla ordning på städprylarna.

Avskilt, längst in i hemmet, hittar du det mysiga sovrummet med ett generöst ljusinsläpp från det stora fönstret och garderober med plats för ännu mer förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 43 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 6
Nummer D1005
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Egenskaper Fransk balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86