Lägenhet 3 rok, 80 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, D1303
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, D1303
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1303
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1303
Planlösning från Horisonten, Malmö, D1303
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1303

Välkommen in i denna öppna och ljusa trea med en spektakulär utsikt över kalkbrottet. Under fina dagar blir balkongen en underbar plats för umgänge med familj och vänner. Dessutom njuter du av en öppen planlösning, bra förvaring och möjligheten att välja bort ett av sovrummen för ett ännu större vardagsrum.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob, ett städskåp som gör det enkelt att hålla ordning på städprylarna och en rymlig klädkammare. Intill ligger hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

De två sovrummen har båda ett rikligt ljusinsläpp från de stora fönstren mot gården. Det största har dessutom en lång skjutdörrsgarderob med plats för en hel del skor och kläder. Räcker det med ett sovrum i lägenheten? Då kan du välja bort en vägg och få ett större vardagsrum som tillval.

Fortsätt in till hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Det inbjudande rummet badar i ljus från de stora fönstren och rymmer både en tilltagen soffa med fåtöljer och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta för dig som uppskattar att laga mat.

Utanför breder den stora balkongen ut sig. Med sitt härliga västerläge och utsikt över kalkbrottet blir den en given favoritplats för umgänge under sommarhalvåret, som gjord för mysiga bruncher och middagar med familj och vänner.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 80 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 6
Nummer D1303
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86