Lägenhet 1 rok, 38,5 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, D1401
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, D1401
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1401
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1401
Planlösning från Horisonten, Malmö, D1401
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1401

Välkommen till denna inbjudande 1,5:a med en balkong i soligt söderläge och fin utsikt mot både gården och kalkbrottet. Här njuter du av en öppen planlösning, vinkelkök och mysig sovalkov. Dessutom har du tillgång till bra förvaring.

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob med plats för skor och kläder samt ett praktiskt städskåp. Direkt till vänster når du hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in till hemmets sociala yta där kök och vardagsrum smälter samman. Här finns gott om plats för både matlagning och umgänge när vännerna kommer förbi samtidigt som vinkelköket ger extra arbetsyta.

Utanför vardagsrumdelen ligger den härliga balkongen i perfekt söderläge. Med sin slående utsikt över den gröna gården och kalkbrottet blir den en given favoritplats för mysiga bruncher och middagar under sommarhalvåret. Längst in i hemmet, avskilt från de sociala delarna, ligger den mysiga sovalkoven.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 1 995 000 kr
Månadskostnad 2 439 kr
Boarea 38,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 5 av 6
Nummer D1401
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Egenskaper Balkong, Sovalkov
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Räkna på kostnaden för ditt nya boende