Lägenhet 1 rok, 38,5 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, D1401
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, D1401
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1401
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1401
Planlösning från Horisonten, Malmö, D1401
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1401

Välkommen till denna inbjudande 1:a med en balkong i soligt söderläge och fin utsikt mot både gården och kalkbrottet. Här njuter du av en öppen planlösning, vinkelkök och mysig sovalkov. Dessutom har du tillgång till bra förvaring.

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob med plats för skor och kläder samt ett praktiskt städskåp. Direkt till vänster når du hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in till hemmets sociala yta där kök och vardagsrum smälter samman. Här finns gott om plats för både matlagning och umgänge när vännerna kommer förbi samtidigt som vinkelköket ger extra arbetsyta.

Utanför vardagsrumsdelen ligger den härliga balkongen i perfekt söderläge. Med sin slående utsikt över den gröna gården och kalkbrottet blir den en given favoritplats för mysiga bruncher och middagar under sommarhalvåret. Längst in i hemmet, avskilt från de sociala delarna, ligger den mysiga sovalkoven.

Vår inredare har desginat ditt hem. Här har vi valt ett grått kök med stenbänkskiva i betong, rostfria vitvaror, vacker kakling över bänkskiva och spegelskjutdörrar. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Information om bostaden

Status Visningsbostad
Pris 1 995 000 kr
Månadsavgift 2 487 kr
Boarea 38,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 5 av 6
Nummer D1401
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Egenskaper Balkong, Sovalkov
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvarig kontaktperson

Ebba Jönsson

Ebba Jönsson

076-884 01 41

Räkna på kostnaden för ditt nya boende