Lägenhet 2 rok, 38 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, D1404
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, D1404
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1404
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1404
Planlösning från Horisonten, Malmö, D1404
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1404

Välkommen till denna välplanerade tvåa med bra förvaring och en härlig balkong som släpper i ljus och natur. Den sociala ytan mellan kök och vardagsrum rymmer både vardag och mysiga middagar med vänner, samtidigt som vinkelköket ger extra arbetsyta.

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en garderob för förvaring. Direkt till vänster når du det helkaklade badrummet. Det är utrustat med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in till hemmets sociala yta där kök och vardagsrum smälter samman. Här ryms både matlagning, tv-tittande och umgänge med vänner samtidigt som balkongen blir en given favoritplats under sommarhalvåret. Vinkelköket ger extra arbetsyta och ett praktiskt städskåp gör det enkelt att hålla ordning på städprylarna.

Avskilt, längst in i hemmet, hittar du det mysiga sovrummet som har en rymlig skjutdörrsgarderob med gott om plats för skor och kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 38 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 6
Nummer D1404
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86