Lägenhet 1 rok, 40,5 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, E-1004
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, E-1004
Situationsplan från Horisonten, Malmö, E-1004
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, E-1004
Planlösning från Horisonten, Malmö, E-1004
Situationsplan från Horisonten, Malmö, E-1004

Bostadsrätt med uteplats och utsikt över kalkbrottet

I den här rymliga ettan på entrévåningen njuter du av en stor uteplats i västerläge med fin utsikt över både gården och kalkbrottet. Den sociala planlösningen ger gott om plats för både matlagning och umgänge med vänner samtidigt som klädkammaren bjuder på bra förvaring.

Bostadsrätt med bra förvaring

När du kommer in möts du av en entré med plats för avhängning. Här finns även en garderob och en rymlig klädkammare där du får plats med ytterkläder skor och väskor. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Öppen social planlösning med plats för dina vänner

Entrén öppnar upp sig mot hemmets kombinerade kök och vardagsrum som smälter samman till en luftig trevlig social yta som rymmer både matplats och soffa samt fåtölj. I köket hittar du ett praktiskt städskåp för mer förvaring. Avskilt, längst in i rummet, finns även den mysiga sovalkoven.

Bostadsrätt med uteplats i kvällssol

Från rummet når du den härliga uteplatsen. Med vacker kvällssol och spektakulär utsikt mot gården och kalkbrottet blir den snabbt en favoritplats under sommarmånaderna, med gott om plats för middagar med familj och vänner.

Inredning i din nya bostadsrätt 

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Vill du se vilken inredning som är vald för just den här bostaden? Klicka här.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 1 595 000 kr
Månadsavgift 2 585 kr
Boarea 40,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 5
Nummer E-1004
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Horisonten? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ebba Jönsson

Ebba Jönsson

076-884 01 41

Räkna på kostnaden för ditt nya boende