Lägenhet 4 rok, 88,5 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, E-1302
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, E-1302
Situationsplan från Horisonten, Malmö, E-1302
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, E-1302
Planlösning från Horisonten, Malmö, E-1302
Situationsplan från Horisonten, Malmö, E-1302

Bostadsrätt med härliga sociala ytor och stor trevlig balkong.

I den här ljusa och välplanerade fyran kan du njuta av sommaren på en rymlig balkong. Den öppna planlösningen ger gott om plats för trevliga middagar med vänner och hemmet får ljus från fönster i två väderstreck. En gäst-wc samt förvaringsmöjligheter i två klädkammare underlättar vardagen här. Välkommen in!

Bostadsrätt med bra förvaring

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Hemmets gäst-wc underlättar vardagen när flera i familjen ska iväg samtidigt på morgonen. Lägenheten har dubbla klädkammare, en i den inre hallen och en i direkt anslutning till det större sovrummet. Här får du gott om plats för kläder, skor och annat smått och gott.

Generösa ljusa umgängesytor och stor trevlig balkong

Fortsätt in till hemmets härliga gemensamma vardagsrum och kök som får massor av ljus från fönster i både söder- och västerläge. Rummet rymmer både en tilltagen soffa och fåtöljer och en stor matplats där du kan duka upp för många gäster. Utanför breder den generösa balkongen ut sig. Den blir snart en given favoritplats för umgänge under sommarhalvåret.

Sovrum med flexibel planlösning

Hemmets större och ett av de mindre sovrummen ligger avskilt i hemmets mer privata del. Det mindre av de två går bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Det större är luftigt och får ljus från fönster i två väderstreck samt har en egen klädkammare. Hemmets tredje sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet. Om du föredrar större umgängesytor framför det här sovrummet kan du välja bort en vägg för att få ett större vardagsrum.

Inredning i din nya bostadsrätt 

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Vill du se vilken inredning som är vald för just den här bostaden? Klicka här.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 295 000 kr
Månadsavgift 4 875 kr
Boarea 88,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 4 av 5
Nummer E-1302
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Horisonten? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ebba Jönsson

Ebba Jönsson

076-884 01 41

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier