Lägenhet 3 rok, 81,5 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, F-1002
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, F-1002
Situationsplan från Horisonten, Malmö, F-1002
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, F-1002
Planlösning från Horisonten, Malmö, F-1002
Situationsplan från Horisonten, Malmö, F-1002

Bostadsrätt på entrévåningen med stora sociala ytor och uteplats med utsikt över kalkbrottet

I den här ljusa och välplanerade trean på entrévåningen är det lätt att njuta av livet. Här fylls hemmet av ljus från stora fönster i tre väderstreck samtidigt som den generösa uteplatsen mot kalkbrottet blir en given favoritplats under sommarhalvåret. Välkommen in!

Bostadsrätt med gott om förvaring

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring av ytterkläder, skor och väskor. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring

Generösa ljusa umgängesytor och stor uteplats med utsikt

Fortsätt in till hemmets härliga gemensamma vardagsrum och kök som får ljus från fönster i tre väderstreck. Rummet rymmer både en tilltagen soffa och fåtöljer och i en stor matplats där du kan duka upp för många gäster. Vinkelkökets praktiska ytor passar dig som älskar matlagning. Utanför breder den generösa uteplatsen ut sig med perfekt kvällssol och utsikt mot den gröna gården och kalkbrottet. Den blir snart en given favoritplats för umgänge under sommarhalvåret, som gjord för mysiga bruncher och middagar med familj och vänner.

Bostadsrätt med sovrum med bra förvaring

Det större av hemmets två sovrum ligger i anslutning till entrén. Här finns gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Vägg i vägg hittar du det mindre sovrummet som går bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Båda rummen får härligt ljus från fönster i söderläge.

Inredning i din nya bostadsrätt 

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Vill du se vilken inredning som är vald för just den här bostaden? Klicka här.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 095 000 kr
Månadsavgift 4 540 kr
Boarea 81,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 6
Nummer F-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Horisonten? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ebba Jönsson

Ebba Jönsson

076-884 01 41

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier