Lägenhet 5 rok, 103 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, R-13
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, R-13
Situationsplan från Horisonten, Malmö, R-13
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, R-13
Planlösning från Horisonten, Malmö, R-13
Situationsplan från Horisonten, Malmö, R-13

Välplanerat radhus på två våningar med öppen planlösning och dubbla uteplatser.

Välkommen till detta sociala och välplanerade radhus med bra förvaring, dubbla badrum och gott om plats för livet. Här blir de två uteplatserna en förlängning av hemmet under sommarmånaderna. Med sitt soliga söderläge blir den ena en given favoritplats för middagar när vännerna kommer förbi.

Radhus med smarta lösningar och bra förvaring

När du kommer in i det här härliga radhuset möts du av en ljus entré med klinkergolv och plats för avhängning i en rymlig skjutdörrsgarderob för skor och ytterkläder. Från entrén når du det ena av hemmets två helkaklade badrum. I anslutning ligger tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och en skjutdörrsgarderob med ett städskåp. Ovanpå maskinerna finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. På ovanvåningen finns ytterligare förvaring i två klädkammare.

Ljusa umgängesytor och dubbla uteplatser

Entrén öppnar upp sig mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både en tilltagen soffa med fåtöljer och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta för dig som uppskattar att laga mat. På varsin kortsida av huset breder de två härliga uteplatserna ut sig. Vid den ena hittar du ett rymligt förråd för cyklar och trädgårdsredskap. Den andra blir den perfekta platsen för avkoppling och umgänge under sommarhalvåret. Med sitt soliga söderläge är den som gjord för härliga bruncher och grillmiddagar med familj och vänner.

En privat ovanvåning för familjen

Fortsätt upp till ovanvåningen som är hemmets mer privata del. Här finns ett allrum med plats för soffa och ett takfönster som släpper in dagsljus. Runt omkring ligger de tre sovrummen, alla med ett fint ljusinsläpp. Två har dessutom egna klädkammare för förvaring. På ovanvåningen hittar du även det andra badrummet som är utrustat med badkar.

Inredning i din nya bostadsrätt 

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Vill du se vilken inredning som är vald för just den här bostaden? Klicka här.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 695 000 kr
Månadsavgift 5 567 kr
Boarea 103 kvm
Antal rum 5
Nummer R-13
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Horisonten? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ebba Jönsson

Ebba Jönsson

076-884 01 41

Räkna på kostnaden för ditt nya boende