Lägenhet R-6

Planlösning från Horisonten, Malmö, R-6
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, R-6
Situationsplan från Horisonten, Malmö, R-6
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, R-6
Planlösning från Horisonten, Malmö, R-6
Situationsplan från Horisonten, Malmö, R-6

Välkommen in till ett ljust och välplanerat radhus med dubbla uteplatser, vinkelkök och sociala ytor. Huset ligger närmast kalkbrottet och får en vacker utsikt samtidigt som du kan välja om du vill sitta på dina egna uteplatser eller den härliga gemensamma gården.

Du når detta radhus via den lummiga gården. Först möts du av hemmets främre uteplats med ett praktiskt förråd. Vidare in i entrén finns en skjutdörrsgarderob med plats för avhängning. Direkt till vänster har du ett helkaklat badrum med dusch. Här finns även tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna har du en praktisk arbetsbänk och väggskåp. I tvättstugan finns dessutom ett teknikskåp med städskåp.

Längre in finns en stor social yta där vinkelköket och vardagsrummet smälter samman och får ljusinsläpp från två väderstreck. Vid matbordet får du fin utsikt över kalkbrottet. Från vardagsrummet når du utgången till hemmets andra uteplats i härligt söderläge.

På ovanvåningen ligger den lite mer avskilda delen. Här finns tre sovrum varav två har egen klädkammare. Det största sovrummet får fönster mot den trevliga innergården. Det finns ett helkaklat badrum med badkar samt ett mysigt allrum med plats för soffa och tv. Tack vare fönstret i västerläge får du en vacker utsikt över kalkbrottet från allrummet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 103 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 1 av 5
Nummer R-6
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november
Egenskaper Klädkammare, Uteplats

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186