En vardag med goda utsikter

Horisonten är vad vi kallar för ett enkelt val. Det finns flera anledningar till det, inte minst att lägenheterna ligger precis vid Limhamns kalkbrott och får en svårslagen utsikt som sträcker sig hela vägen till Öresundsbron. Tillsammans med välplanerade planlösningar, ett mysigt närområde och en trygg affär så blir det ett enkelt val.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter, Radhus
Antal rum: 1- 5 rum
Boarea: 30-104
Säljstart: Våren 2020
Inflyttning: Planerad från hösten 2022

Ansvarig kontaktperson

När du letar efter ditt nya drömhem finns det flera viktiga saker att tänka på. Allt från området till de faktiska hemmen och vad som är viktigast för just dig. Därför vill vi uppmana dig att i lugn och ro ta en titt på Horisonten för att förstå varför det är ett enkelt val. Vi vill att du ska kunna se, svart på vitt, att du kommer få en otrolig utsikt, ett härligt närområde och ha nära till precis allt du vill njuta av i livet. Här finns allt från mysiga ettor till stora fyror och även ett par riktigt härliga radhus.

Elinegård är ett nybyggt område som redan nu har fått mycket liv och rörelse. Människor har flyttat in, det finns bra service och du kan snabbt ta dig in mot stan. Att det ligger precis vid kalkbrottet blir en bonus som garanterar dig en riktigt härlig utsikt. Anmäl ditt intresse redan idag. Även om du inte är helt säker än skadar det inte att visa intresse. Kanske är Horisonten perfekt för dig? I annat fall så bjuder vi på ett trevligt samtal och en god kopp kaffe.

Svanenmärkt för dig och miljön!
svanenmarkt-logoI Horisonten kan du svana* ditt nya hem från Skanska. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.
*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Anmäl ditt intresse idag!
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först vid säljpremiären. Anmäl ditt intresse redan idag så får du automatiskt en köplats hos oss och vi håller dig uppdaterad ända fram till säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter.

Utsikt över Öresundsbron och solnedgången från ditt hem


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Välkommen till ett hem på första parkett

Horisonten ligger inte bara vid Limhamns kalkbrott, det ligger på den bästa sidan. Här kan du nämligen se solen gå ner över både Öresundbron och kalkbrottet. Det numera nedlagda brottet är idag ett naturreservat med unik flora och fauna. Dessutom innebär kalkbrottet att utsikten aldrig kommer att försvinna. Det är något speciellt med att komma hem, blicka ut och uppleva en känsla av frihet samtidigt som alla bekvämligheter fortfarande finns i närheten.

Njut av en vardag som passar dig

I Horisonten bor du i mysiga Elinegård. Här har du nära till allt du behöver i vardagen, som mataffären runt hörnet där du alltid kan hitta något gott till kaffet. Men det som verkligen sätter pricken över i:et är alla härliga promenadstråk och grönytor. Elinegård är dessutom ett helt nytt område som håller på att utvecklas och när du flyttar in i Horisonten kommer mycket, om inte allt, stå klart.

Ta en promenad runt ett av Sveriges största kalkbrott

Stråket som sticker ut mest är självklart den 4 km långa promenaden som går runt kalkbrottet. Om du vill upptäcka ännu mer kan du boka en kostnadsfri guidad tur ner i brottet där du får lära dig om industrihistoria, geologi, djur och natur. Du kan även cykla till vackra Sibbarps strand och kallbadhus på bara tio minuter.

Åk till Köpenhamn, centrala Malmö och tillbaka

Tack vare närheten till Hyllie är det väldigt lätt att unna sig en solig dag i både Köpenhamn och centrala Malmö. Tågen går ofta och snabbt. Dessutom stannar buss 33 i närheten av Horisonten, på sikt kommer den till och med stanna precis utanför kvarteret.

Skola och lekplatser

I Elinegård hittar du flera förskolor och för de lite äldre barnen finns Elinelundsskolan som tar emot elever upp till årskurs 9. Det finns även flera trevliga lekplatser i området.

Besök Limhamns mysiga stadsliv

Du kan cykla in till centrala Limhamn på bara tio minuter. Där hittar du en uppsjö av trevliga fik, restauranger och annat roligt. Till exempel Kaka på kaka, det lilla kaféet med det stora hjärtat. Eller varför inte cykla ned till Strandhuset, den härliga sommarrestaurangen med vacker utsikt, bad, uteservering och boulebana i retrostil.

Shoppa loss när du vill

Om du vill shoppa kan du enkelt cykla eller ta bussen till Emporia som har allt från de stora kedjorna till de lite mindre, specialiserade butikerna. Här hittar du till exempel en familjeägd glassbar med hemmagjord sorbet och glass. För dig som älskar riktigt god choklad kan du även besöka chokladcafét med godsaker tillverkade på belgisk choklad. Det är sådana detaljer som gör vardagen lite härligare i Horisonten.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om projektet

Ansvarig kontaktperson

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: