KAJ 306 blir ett spännande kvarter

KAJ 306 blir ett intressant kvarter med robust arkitektur som förstärker den urbana känslan. Här kan du leva ett fulländat liv mitt i city där du har hela världen precis utanför dörren. Njut av ett mysigt restaurangbesök eller en skön kvällspromenad utmed hamnbassängen – valen är många och bara dina.

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 31 - 165,5 kvm
Pris: 1 300 000 - 12 500 000 kr
Månadskostnad: 2 035 - 7 995 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Från juni 2020

Tidplan för KAJ 306

Planering
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Besiktning
Inflyttning

Ett liv i händelsernas centrum
När du flyttar till KAJ 306 kommer du inte bara bo med direkt närhet till allt i Malmö, du kommer även att kunna njuta av ett enhetligt kvarter med inspirerande gatumiljöer och direkt närhet till vattnet. Visionen har varit att skapa ett kvarter som förstärker områdets långa hamntradition. Det kan du tydligt se i det rödbruna tegelutförandet och valen att låta balkar bli synliga samt i den karaktärsfulla fönstersättningen.

Alla hem i KAJ 306 är ritade med största omsorg om luftiga sällskapsytor och bra materialval som är enkla att inreda kring. Så oavsett om du som flyttar hit väljer en tvåa eller en rymlig femma, kommer du att märka hur genomtänka planlösningar ger plats över för din egen fantasi. Här kommer du att kunna välja mellan lägenheter om 1-5 rok om 31-165 kvadrat. De flesta lägenheterna får rymliga balkonger eller terrasser där du får fritt spelrum att inreda en loungehörna eller varför inte anlägga en örtträdgård. Du som flyttar till en lägenhet lite högre upp i huset kommer dessutom få en härlig utsikt över Varvsbassängen och hamninloppet.

Utöver bostäder byggs även kommersiella lokaler i kvarteret. Dessa kommer att ligga på entréplan och gör det möjligt för uteserveringar och butiker att öppna, för att skapa ett levande kvarter som lever stora delar av dagen.

Ta chansen att hitta hem i ett nytt citykvarter du också – välkommen till KAJ 306.

Enkelt att leva miljövänligt i Svanenmärkta hemsvanenmärkta-hem-logo
Ett av de största valen vi gör här i livet är hur vi väljer att bo. Det är viktigt att du får ett hem du trivs i, men också att vi alla gör ett gott val för miljön. Genom att bo i KAJ 306 gör du ett bra och framförallt enkelt miljöval, som gör att du faktiskt räddar världen lite grann varje dag.

Planlösningar


Lediga Hem KAJ 306

3/7 Bostäder med samma planlösning

2 rum - 53,5 kvm

Balkong

Våningsplan 6 - 13
Pris: Från 3 000 000 kr
2/3 Bostäder med samma planlösning

3 rum - 85,5 kvm

Balkong, Klädkammare

Våningsplan 2 - 5
Pris: Från 3 600 000 kr
2/3 Bostäder med samma planlösning

3 rum - 75,5 kvm

Balkong

Våningsplan 2 - 4
Pris: Från 3 200 000 kr
Visa alla planlösningar

Lägenhetsväljare


Hitta rätt med lägenhetsväljaren

Lägenhetsväljaren är ett praktiskt verktyg som hjälper dig hitta ditt Svanenmärkta hem i Brf KAJ 306. Du kan bland annat få en känsla för ljusförhållandena vid olika tidpunkter på dygnet och en god överblick om ditt nya hems placering i huset. Om du klickar på rundvandringarna får du möjlighet att kika in i de olika hemmen. Välkommen att lära känna KAJ 306 lite bättre!

Klicka här för att utforska KAJ 306 »

Inredningsval


Här hittar du inredningskataloger för KAJ 306

Efter kontraktsskrivningen kommer du att kontaktas av Cecilia som är inredare och som kommer hjälpa dig med dina inredningsval. Ni går tillsammans igenom de olika valmöjligheterna och du får möjlighet att påverka delar av inredningen utifrån inredningskatalogen. För att vi ska hinna med i produktionen så har vi en sista beställningsdag då alla inredningsval ska vara gjorda.

Här kan du se inredningsval för hemmen i KAJ 306!

Filmer

1 / 3 - En film från KAJ 306 säljpremiär den 23/10 2017.
2 / 3 - Intervju med Cecilia Andersson som är kundansvarig i bostadsprojektet KAJ 306 i Malmö.
3 / 3 - Intervjufilm med Håkan Jönsson som är projektutvecklaren för bostadsprojektet KAJ306 i Malmö.

Karta


Avstånd till platser

En viktig del av framtidens Malmö

I KAJ 306 bor du med omedelbar närhet till stadens gågator och Lilla torg, samtidigt som du har både Kungsparken, Slottsparken och Ribersborg på bekvämt promenadavstånd. Och utanför dörren finner du Malmös nya konserthus, kongress och hotell som tillsammans utgör ett nyttlandmärke i Malmö. Du har också nära till Gamla Väster och bara någon minut från Malmö Central och Citytunneln. Cykeln räcker oftast för vardagens bestyr och du kan med fördel låta bilen stå kvar i garaget. Här kan du bo bekvämt med världens möjligheter inom räckhåll!

Ett nytt kvarter med närhet till city

Kvarteret blir en viktig del av de nya satsningarna på Universitetsholmen. Närheten till city, kommunikationer och nöjen vid Malmö Live gör detta till ett läge utöver det vanliga. Dessutom är våra hem anpassade för framtiden ur flera perspektiv. Utöver de sociala planlösningarna är hemmen designade för en hållbar framtid. Det innebär att föreningen får lägre kostnader för uppvärmning och du kan njuta av ett friskare inomhusklimat eftersom huset byggs med omsorgsfullt utvalda material.

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om KAJ 306

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.