Lägenhet A2301

Planlösning från KAJ 306, Malmö, Lägenhet A2301
1 / 3 - Planlösning från KAJ 306, Malmö, Lägenhet A2301
Situationsplan från KAJ 306, Malmö, Lägenhet A2301
2 / 3 - Situationsplan från KAJ 306, Malmö, Lägenhet A2301
Bilden visar KAJ 306, Malmö, Lägenhet A2301
3 / 3 - Bilden visar KAJ 306, Malmö, Lägenhet A2301

Välkommen in i en rymlig femma om 165,5 kvadrat med balkong och takterrass.

Här möts du av en ljus och välkomnande entré med avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob. Från hallen når du en gästtoalett, klädkammare samt ett sovrum. Vidare in i hemmet finner du det ljusa vardagsrummet med stora fönster som går ner till golvet. Vill du ha ett ännu större vardagsrum kan du välja bort sovrummet vid entrén. Från vardagsrummet når du utgången till takterrassen med gott om plats för dina utemöbler. Köket har en rundgångslösning som skärmar av matplatsen något och ett stort fönster som går ner till golvet.

Förbi köket hittar du hemmets mer privata del med bland annat två sovrum med skjutdörrsgarderob, en toalett samt den helkaklade tvättstugan med linneskåp, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för smidig förvaring. Längst in i hemmet hittar du ett badrum med både dusch och badkar, en praktisk klädkammare samt det största sovrummet med egen balkong.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 165 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 14 av 14
Nummer A2301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2020
Egenskaper Takterrass, Balkong, Klädkammare

Dokument

Hem från Skanska i sociala medier